Pelakon Saraah Hildeebrand tampil dengan pengakuan dan pend3dahan sebenar punca tidak lagi menjalinkan hubungan cinta dengan bekas kekasihnya.

Jelas Sarah, sepanjang lima tahun dia memeendam rasa apabila sering dibulIi dan dihi!na.

“Saya sering melaakukan perkara yang tidak paatut. Banyak kali teman rapat saya meminta saya meni!nggalkan dia, saya selalu memberikan al!asan sebab saya mahu jadi opt!m!stik.

Selalu elak bab kahwin

“SEPANJANG PERHUBUNGAN, SAYA SERING DIH!INA DAN DIBVLI. TIDAK WUJUD KOMUNIKASI APABILA BERBICARA TENTANG MASA DEPAN BERSAMA. SUDAH TENTU ADA NIAT TETAPI DIA SERING MELENC0NGKAN TOPIK TERSEBUT. SAYA P3ENAT!

“Saya sering ditvuduh currang kerana katanya ‘saya ada p0tensi’ (berbuat sedemikian), tetapi pada suatu hari Allah maha adil, bekas kekasih saya mengaku dia berlaku currang dengan seorang gadis lain.

“Namun, saya masih cuba untuk memperbaikinya (sebab saya b0d0oh!).

“Saya ingatkan saya boleh melupakannya dan hubungan kami kembali jernih tetapi gaagal. Saya dihantui dengan sikapnya.

“Jadi, bayangkanlah sendiri selama tempoh lima tahun saya diIukai berulang kali semestinya seseorang itu akan pvutus asa dalam perhubungan yang sudah dibina,” de3dah Saarah menerusi akaun Instagramnya semalam.

Disebabkan itu kata Saarah dia mengambil keputusan untuk fokus pada karier dan mencari peluang untuk mengembangkan bakatnya.

Pintu rezekinya terbuka luas, karakter Nadine dalam drama bersiri Pujaan Hati Kanda mencuri hati peminat.

Ditvuduh perempuan jaalIang

“Namun, saya ditvduh pula mahukan p0pulariti dan dituvduh menghi!ssap kem4aIuan penggurus saya. Maaf saya bukannya perempuan jaalIang!

“SAYA AKAN PASTIKAN SETIAP WANG YANG DITERIMA DATANG DARIPADA SUMBER YANG HAALAL KERANA SAYA MENJAGA IBU SAYA DAN TAKKAN BIARKAN REZEKI ITU DATANG DARIPADA DUIT HAARRAM.

“ITU SUDAH MEIAAMPAAU DAN SAYA SUDAH PENAT. KALI TERAKHIR KAMI BERTENGKAR SEHINGGALAH DIA SURUH SAYA BERAAMBBUS, DAN ITULAH YANG SAYA LAKUKAN!” TAMBAHNYA.

Pend3dahan Saraah itu dengan niat yang murni untuk memberikan pengaajaran kepada orang ramai agar belajar daripada kes!ilapannya.

Kata Saarah, tidak saalah untuk meni!nggalkan sesuatu perkara seandainya hati tidak tenang.

“Kalau seseorang tidak membuatkan kamu gembira, ti!nggalkan dia.

“Anda tidak perlu memberikan apa-apa alasan melainkan sayangi diri sendiri terlebih dahulu,” ujar S4rah lagi.

Sumber : Astrogmpak via celoteh